AKTUELNO

Sada mu je u potpunosti jasna situacija.

Pinkova zvezda Pavle Dejanić je pre dva dana zajedno sa kolegama Ivanom Kurtićem i Ljupkom Stević napravio fantastičnu atmosferu tokom žurke u rijalitiju "Zadruga", iz kojeg nosi sjajne utiske.

Foto: Promo

I Pavle se, naravno, osvrnuo na ljubavni trougao i međuljudske odnose između Slobe Radanovića, Kristine Kockar i Lune Đogani i tom prilikom za Pink.rs priznao da mu se dopada "nova snajka" Luna.

Foto: RTV Pink

Sloba mi je čim sam ušao prišao i rekao da je red da upoznam snajku i ja sam nju prihvatio kao moju snajku i mislim da se mnogo lepo slažu. Izljubio sam je i izgrlio i rekao sam joj da mi čuva brata i prijatelja i to je to. Prilično su skladni, imaju zaista lep odnos. Unutra se zaista oseća jedna lepa energija između njih. Primetio sam i da se Kija hladi i da više nema tolike napetosti i netrpeljivosti između njih troje. Mislim da su svesni da sada treba svako da nastavi svojim putem, nebitno čijom krivicom da je došlo do svega ovoga - rekao je Pavle za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Posle uzbudljive noći u rijalitiju, Pavle se posvetio promociji svoje nove pesme koju je snimio u duetu sa Borom Đorđevićem. Za svoj novi rok hit "Tamna strana medalje" snimili su i visokobudžetni spot i tom prilikom odmerili snage u liftu, a kako zvuči njihova nova pesma poslušajte u nastavku:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pink.rs

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Pavle Dejanić

#pevač

'